Guide: Mest populære kondomer online Hvilke kondomer skal du vælge, når du handler online?

Hvilken størrelse kondom skal jeg bruge?

Det er faktisk et relativt let spørgsmål, som mange stiller sig selv. Det afhænger ganske enkelt af omkredsen på din penis i stiv tilstand. Det er denne der afgør om du skal bruge små, medium eller store kondomer. Hovedreglen lyder således:Hvilken størrelse kondom skal jeg bruge?

  • Under 12 cm i omkreds: Små kondomer
  • Mellem 12 og 14 cm i omkreds: Medium kondomer
  • Over 14 cm i omkreds: Store kondomer

Der eksisterer en bred misforståelse om, at det er længden det kommer an på, når man skal vælge den rigtige størrelse kondomer. Men det er det overhovedet ikke. Det er som nævnt omkredsen på din penis der afgør hvilken størrelse kondom der er den rigtige for lige præcis dig. Og her kan du altså følge de førnævnte regler som guidelines for hvilken størrelse du skal bruge.

Husk at når du måler omkredsen om din penis, så skal det være i stiv tilstand, og du skal måle et lille stykke over roden. Husk desuden at de opstillede grundregler kun er vejledende, og at den bedste måde at finde den rette størrelse kondom på er ved ganske enkelt at prøve sig frem.

Prøv nogle forskellige størrelser, og hvis det strammer, så skal du bruge et større kondom, mens hvis det er for stort og falder af, så skal du have fat i et mindre kondom. Føles det passende, jamen så fortsætter du bare med den samme størrelse, og overvejer måske at udforske nogle af de forskellige varianter der er inden for den størrelse, det kan fx være kondomer med riller og knopper, tynde kondomer eller kondomer med bedøvende creme. Kun fantasien sætter grænserne (næsten).

Powered by WordPress